Iedereen verdient het om vrij en pijnloos te bewegen. Bij Hemix Kine zetten we ons dan ook iedere dag met veel passie in om u daarbij te helpen. Al onze therapeuten zijn geconventioneerd. Zo kan u genieten van de maximale terugbetaling van uw ziekenfonds.

mission statement icoon“Optimale bewegingsvrijheid voor elke patiënt”
Portret van inne

Inne Van Lijsebettens

Inne Van Lijsebettens volgde de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de UA. In 2016 studeerde zij af als master in de Manuele Therapie. Aansluitend behaalde ze haar ManaMa in Manuele Therapie (specialisatie wervelkolom) aan de VUB. Haar specialisaties zijn kaakgewrichtbehandeling en duizeligheidstherapie.

Portret van francois

François Van Lijsebettens

François Van Lijsebettens studeerde af in 1976 als licentiaat Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de VUB. In 1990 volgde hij de opleiding Manuele Therapie aan de VUB en studeerde af in 1991 als licentiaat. François is verantwoordelijk voor de huisbezoeken van Hemix Kine.

Portret van stephanie

Stephanie Molkens

Stephanie Molkens startte in 2015 met de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de UA. Zij studeerde in 2021 af als manueel therapeut. Haar specialisaties zijn pre- & postnatale kinesitherapie en dry needling.

Maakt u graag een afspraak?Afspraak maken