Wij ontvangen u graag in onze volledig uitgeruste kinepraktijk te Hemiksem. We beschikken over geklimatiseerde behandelkamers en een oefenruimte. U kan gratis parkeren op de ruime parking tegenover de praktijk. Wij zijn ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voorbeeld van het beschikbare materiaal in de oefenzaal.

De oefenzaal

Onze praktijk heeft een eigen geklimatiseerde oefenruimte. Hierin hebben we alle toestellen en oefenmateriaal ter beschikking voor uw revalidatie. In elke ruimte creëren we een gemoedelijk kader zodat u in alle rust kan focussen op uw herstel.

concept icoon voor de behandeling

De behandeling

U kan elke werkdag bij ons terecht voor een behandeling. Deze duurt standaard 30 minuten. Voor of na de behandeling kan u ook oefenen in de oefenruimte. Indien noodzakelijk, bieden wij ook huisbezoeken aan.

concept icoon voor uw eerste afspraak

Uw eerste afspraak

Gelieve ons voor een eerste afspraak telefonisch te contacteren via het nummer +32 (0) 3 887 82 30 . We verzoeken u ook om volgende documenten mee te brengen: uw identiteitskaart, het voorschrift van de arts (max. 2 maanden geleden uitgeschreven), eventueel beeldmateriaal, verslagen van de specialist, …

concept icoon voor wat bij een annulatie?

Wat bij een annulatie?

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, vragen we u om ons minstens 24 u op voorhand te verwittigen. Alvast bedankt voor uw begrip!

Wij staan klaar voor u